Privacy

AVG

Wij houden ons aan de regels van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Wij respecteren de privacy van bezoekers van onze website en in het bijzonder de rechten van bezoekers met betrekking tot de geautomatiseerde verwerking van persoonsgegevens. Vanwege volledige transparantie hebben wij daarvoor een beleid geformuleerd en geïmplementeerd dat in overeenstemming is met de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Dit beleid houdt onder meer in dat wij persoonlijke informatie die ons verschaft wordt, vertrouwelijk behandelen. Voor meer informatie over de bescherming van persoonsgegevens, kun je terecht op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens.

verantwoordelijke

Je gegevens worden verwerkt door:

Van Oorschot Schoenen bv
Steenweg 36, 5707 CG Helmond
KvK 17166119
Klantenservice: T 0492 522 562
info@vanoorschotschoenen.nl

Als gebruiker van onze webshop heb je recht op toegang, inzage en correctie van je persoonsgegevens. Je kunt hiervoor contact opnemen met Thijs van Oorschot, info@vanoorschotschoenen.nl of T 0492 522 562 

Verzamelde informatie, doel, gebruik en verwerking van persoonsgegevens

We verzamelen op verschillende manieren diverse types persoonsgegevens met als doel de uitvoering van onze diensten.

Wanneer worden persoonsgegevens verzameld

  • Als je een account aanmaakt op een van de Websites
  • je op de website vraagt om informatie
  • je een bestelling plaatst op de website of via een ander medium
  • je navigeert naar de website of producten raadpleegt
  • je deelneemt aan een spel of wedstrijd op de website
  • je contact opneemt met de klantenservice
  • je een direct zichtbare tekst op de website plaatst

Welke persoonsgegevens worden door ons verwerkt

Beheer van je account

  • Voor- en achternaam
  • e-mailadres
  • IP-adres

Beheer en controle van bestellingen

  • Voor- en achternaam
  • Adres
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Geboortedatum
  • Interne bewerkingscode cliënten identificatie procedures
  • IP-adres
  • Gegevens met betrekking tot betaalmethoden: creditcardnummer, vervaldatum van de kaart
  • Gegevens met betrekking tot transacties: transactienummer, omschrijving, inschrijving, de gekochte goederen of diensten

Beheer van contactformulieren

  • Voor- en achternaam
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer

Beheer van nieuwsbrieven

  • Voor- en achternaam
  • E-mailadres

Gegevens hosting provider en bank

 

Alle verzamelde en verwerkte data wordt door ons gehost in de Europese Unie. Echter, als een onderaannemer van ons buiten de Europese Unie is gevestigd, nemen we als verantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens alle nodige maatregelen om de beveiliging van de gegevens van onze klanten te garanderen. 

 

Het betalingsverkeer (iDeal) loopt via Sisow in Helmond en de bank waarop de betalingen binnenkomen is ABN Amro. Deze webshop wordt gehost op een Nederlandse server in het datacenter van  SiteGround Hosting in Eemshaven.

Bestemming, bewaartermijn en rechten betrokkenen

Bankgegevens

Bankgegevens worden beheerd door Sisow payments bv,
Hortsedijk 35, 5708 HA Helmond
085 2734 734
support@sisow.nl

Bestemming

De verzamelde gegevens kunnen binnen alle dochterondernemingen van ons worden overgedragen. Deze kunnen ook worden doorgegeven aan derden als dat essentieel is voor de uitvoering van de overeenkomst tussen ons en onze klanten (bijvoorbeeld levering van producten per post).

Bewaartermijn

De gegevens worden opgeslagen en gebruikt voor een periode in overeenstemming met de geldende wetgeving.

Inzage, correctie en recht van verzet

Je hebt recht op toegang, wijziging, correctie van je persoonsgegevens (artikel 33 en 34 Wbp). Neem hiervoor contact op met Van Oorschot Schoenen bv, T 0492 522 562
info@vanoorschotschoenen.nl

Daarnaast heb je de mogelijkheid om te bepalen wat er met je persoonsgegevens gebeurt na je overlijden. Voor meer informatie over het onderwerp, kun je de website van de Autoriteit Persoonsgegevens raadplegen. Tot slot heb je het recht je persoonsgegevens over te dragen. Dit recht is van toepassing op dezelfde manier als het recht op toegang en rectificatie.

Wachtwoord

Elke gebruikersnaam en elk wachtwoord is uniek en staat exclusief ter beschikking aan de persoon die ze creëert. Om beveiliging van de gegevens te garanderen is het belangrijk om de volgende elementaire voorzorgsmaatregelen te nemen:

  • we bevelen aan dat je wachtwoord meer dan 12 tekens bevat en ten minste gebruik maakt van 1 of meer hoofdletters, cijfers, leestekens en/of speciale karakters
  • het wachtwoord mag niet worden gekoppeld aan een deel van je leven
  • elk account moet een eigen wachtwoord hebben

cookies

Kijk op onze Cookiepagina

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 12 februari 2021.