Klantenservice

Twijfel je over de maat of wil je meer informatie? Neem even met ons contact op, we staan je graag te woord voor advies en vragen!
Bel 0492 522 562.

Als je bestelling niet hebt ontvangen check even het track-en-trace nummer dat in je bevestiging is gemaild. Kom je er niet uit, bel gerust.

Retourneren

Je mag een artikel passen en bekijken zoals je dat in een winkel zou doen. Zorg ervoor dat een artikel echt nieuw blijft. Niet tevreden? Geen probleem.

Retouren kun je gratis komen brengen in onze winkel in Helmond of het door een pakketdienst aan ons te laten bezorgen met het bijgeleverde retourlabel. We berekenen een bijdrage van € 6,95 voor de verzendkosten van retouren! Twijfel je over de maat bel gerust, we kunnen je goed adviseren.

Een retour kan binnen 14 dagen bij ons worden aangemeld door een e-mail te sturen naar [email protected]. Je dient je product z.s.m. aan ons terug te sturen, uiterlijk binnen 14 dagen na je retourmelding! Zodra we je product retour hebben ontvangen wordt het gecontroleerd en na goedkeuring wordt je aankoopbedrag altijd binnen 7 dagen teruggestort. De verzendkosten voor het terugsturen worden met de terugbetaling verrekend.

Doe de artikelen die je terug stuurt in de originele schoenendoos. Plak het bijgeleverde retourlabel op de originele verpakking. Bewaar je ontvangstbewijs met je track & trace-code.

 

100 jaar